In Mei liepen Alie en Rikkert Nagel de Eemmeerloop. Hiermee proberen ze samen met hun team geld op te halen voor stichting IJzersterk.

Opbrengst: ruim 10.000 euro

Mirthe Hop, Marleen Maters en Ryanne van de Mheen van het Oostwende College in Spakenburg met het nieuws dat ze ons iets leuks aan wilden bieden.

Ze hadden op school een project "microkrediet van de Rabobank" daarvoor kregen ze 50 euro en moesten daarmee zo veel mogelijk geld verdienen. De meiden hadden houten plankjes beschilderd met leuke teksten erop.
Ze hebben hiermee de originaliteit prijs gewonnen.
Deze 3 meiden die zich ervan bewust zijn dat gezondheid niet vanzelfsprekend is hadden besloten dat ze de gewonnen prijs wilden overhandigen aan onze stichting.

Toen de cheque werd overhandigd werden wij stil want op de cheque stond het fantastische bedrag van € 1.264,62.
Zo geweldig wat een prachtig mooi bedrag! Mirthe, Marleen en Ryanne ontzettend bedankt!

Taart bakken

In maart 2014 kon je bij Wolk van Taartjes bieden op deze prachtige taart. Samen met Marianne Reuvers is daarmee een bedrag opgehaald van 125 euro. Wolk van Taartjes en Marianne bedankt!

Overige Sponsors van stichting IJzersterk in 2014

Klik hier om de tekst aan te passen

Enkele sponsor acties's in 2014:

december:

Maart:

April:

Mei:

Juli:

De bassschool van Gwen van Lewe heeft een vrijmarkt georganiseerd om geld in te zamelen voor onderzoek naar NBIA.

Deze vrijmarkt heeft het prachtige bedrag opgebracht van € 1.179,12!